Aktualno
link
Že od uvedbe novega režima na Slovenski cesti jeseni 2013 se nekateri vozniki avtomobilov jezijo, češ da bodo odslej "ves čas stali v prometnih zamaških".
Več zabavnih novic
Iz sveta znanih
link
Foto: Ana igrala, Bastian spremljal vsako njeno potezo
14
28. maj 2015 ob 09:11 Ana Ivanović je imela v drugem dvoboju na pariškem pesku prav posebnega navijača - svojega fanta Bastiana Schweinsteigerja, ki je ni izpustil izpred oči in jo je bodril iz prve vrste.
Več novic ...
Zanimivosti
link
Pošta Slovenije z novo znamko povezuje svet
3
28. maj 2015 ob 21:38 Pošta Slovenije bo v petek predstavila novo poštno znamko z motivom Postcrossinga mednarodne skupnosti, ki združuje ljubitelje razglednic z vsega sveta.
Več novic ...
Avtomobilnost
link
Foto: Od Ljubljane do Zagreba - reli električnih vozil
12
28. maj 2015 ob 16:15 V Ljubljani se je začel mednarodni reli električnih vozil EV Nikola Tesla, ki bo trajal pet dni. Udeleženci so se iz prestolnice odpravili v Videm, nato v Koper in Pulj, končna postaja pa je Zagreb.
Več novic ...
Družabna kronika
link
Foto: Maturantje zaplesali četvorko in snemali "selfije" s predsednikom
38
22. maj 2015 ob 15:28 V več mestih po Sloveniji in tujini je opoldne nekaj deset tisoč maturantov zaplesalo tradicionalno četvorko, v prestolnici je plesalce spodbujal tudi predsednik republike Borut Pahor.
Več novic ...
Glasba
link
Il Volo za MMC: Mi smo popolno nasprotje Il Diva
11
27. maj 2015 ob 21:24 Osvojili so srca gledalcev Evrovizije, ki so pesem Grande Amore ustoličili na prvem mestu, toda člani tria Il Volo so ves čas zatrjevali le eno: "Želimo, da je Italija na nas ponosna."
Več novic ...
Moda
link
(Modna) nostalgija po vrtincu živahnih 50., ki je vase posrkal tudi Maribor
26. maj 2015 ob 17:20 Petdeseta so eno najzanimivejših in najbolj navdihujočih obdobij v zgodovini oblačilne kulture: prežeta so bila z glamurjem in slogom, ki sta se med ljudmi razširila s filmom in revijami.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Sladki akacijevi žličniki z jagodno marmelado
1
28. maj 2015 ob 09:07 Sestavine: pest akacijevih cvetov, nekaj jedilnih žličk jagodne marmelade, 1 jajce, 4 jedilne žlice moke, 2 dl mleka, ščepec soli, po okusu sladkor, malo oljčnega olja.
Več novic ...
Časovni stroj
link
Foto: Beckhamovi praznujejo - nekdanji nogometaš dopolnil 40 let
10
2. maj 2015 ob 18:39 Nekdanji nogometaš David Beckham je v krogu družine in prijateljev nazdravil na svoj 40. rojstni dan. Beckham se je rodil 2. maja 1975.
Več novic ...
Šala dneva
NA IZPITU
Profesor vpraša kandidata na izpitu:
  • Kaj se zgodi z zlatom, če leži zunaj na prostem?
  • Izgine!

GOSPODINJA
Žena nekega dne reče možu:
  • Dragi, moja garderoba je že tako zastarela, da vsi mislijo, da sem tvoja gospodinja.
  • Sploh ne. Tisti, ki so že bili pri nas na obisku in so videli, kako imaš razmetano stanovanje, prav gotovo ne mislijo, da si gospodinja.
Arhiv ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Ste zadovoljni z zmagovalno skladbo Eme 2015 - Maraaya in Here For You?

Da.
Ne.
Za zdaj še nisem odločen/-a.
Arhiv
Video dneva
Eskobars z novo skladbo Iluzija

Eskobars predstavljajo novo skladbo Iluzija. Za skladbo, ki se nahaja na njihovem aktualnem albumu Ni dovolj! so ponovili uspešno sodelovanje z režiserjem, animatorjem in ilustratorjem njihovega prejšnjega izdelka, videospota za skladbo Dej povej. Domen Lo je tudi tokrat ilustriral in animiral zgodbo skladbe v vizualno poslastico. Avtor se je ukvarjal s tematiko omame in posledicami, ki jih omama prinaša posamezniku.


Več videov ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo