Aktualno
link
Po parodiji na Applove oglase so pri švedskem pohištvenem velikanu pred nočjo čarovnic ustvarili poklon kultni grozlj ivki The Shining.
Iz sveta znanih
link
"Robin" ali Cobie Smulders bo drugič postala mama
7
24. oktober 2014 ob 09:40 Kanadsko-ameriška igralka Cobie Smulders, ki je zaslovela z vlogo Robin Scherbatsky v seriji Kako sem spoznal vajino mamo , je razkrila, da pričakuje drugega otroka.
Več novic ...
Zanimivosti
link
Mladoporočenca običajno na poročno noč pijana obležita
3
24. oktober 2014 ob 15:24 Opevana poročna noč je običajno precej drugačna, kot si večina želi in predstavlja. Po celodnevnem slavju zvečer preprosto zmanjka energije.
Več novic ...
Avtomobilnost
link
Slaba novica za elektromobilnost
6
24. oktober 2014 ob 07:36 Evropska unija je omilila direktivo, ki je predvidevala natančno število električnih polnilnih postaj, ki bi jih morale države članice Evropske unije postaviti do leta 2020.
Več novic ...
Družabna kronika
Glasba
link
Noč Modrijanov: praznik slovenske glasbe in demistifikacija goveje muzike
165
24. oktober 2014 ob 23:00 Modrijani so v zavetje celjske dvorane Zlatorog poleg šova pripeljali pripoved - tako svojo kot narodno-zabavno.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Jesenska kostanjeva enolončnica
24. oktober 2014 ob 10:02 Potrebujemo: 500 g kostanja, 400 g brstičnega ohrovta, 1 čebulo, 100 g stebelne ali gomoljne zelene, 2 kisli jabolki, zelenjavno jušno osnovo, ½ lončka kisle smetane, šopek peteršilja, olivno olje, ...
Več novic ...
Časovni stroj
link
Piše se leto 1994 ... 20 let od prvenca Oasis, arogantnih kraljev britpopa
20
30. avgust 2014 ob 07:32 Za začetke britpopa, ki je tako zaznamoval koncept "Cool Britanie", sicer veljata singla Popscene skupine Blur in The Drowners skupine Suede. Oba sta izšla leta 1992.
Več novic ...
Šala dneva
ZADNJI PRIZOR
Režiser daje napotke mlademu igralcu:
  • Zdaj je na vrsti prizor, v katerem skočite z visoke skale v morje.
  • To je pa zelo nevarno! Kaj pa če se ponesrečim?
  • Naj vas to ne skrbi, saj je to tako zadnji prizor.

PRIMERJAVA
Dva mladeniča se hvalita:
  • Jaz sem bil zelo razvit otrok. Shodil sem že z desetimi meseci.
  • Jaz pa sem bil izredno pameten. Pustil sem se nositi do tretjega leta.
Arhiv ...
Lepota bivanja s popolno dekoracijo
Avtor: Andreja Karba

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Imate tetovažo?

Da, več jih imam.
Da, eno.
Ne.
Arhiv
Video dneva
Flora&Paris - To je plan

Skupina Flora & paris z albumom, ki nosi naslov njihovega debitanskega singla Jutranja rosa, zaključuje prvo leto glasbenega ustvarjanja skupine. Skupina je dobila ime po mladi pevki Flori, ki so jo gledalci pred televizijskimi zasloni zasledili že v oddaji Misija Evroviziji. Pevka s čutnim glasom je očarala tri člane skupine Orlek, ki so si zaželeli samostojnega ustvarjanja glasbe in drugačnega zvoka. Ideja o snovanju popolnoma nove zasedbe se je porodila kitaristu in Mateju Feletu, harmonikarju Juretu Toriju in basistu Mitji Toriju. Kmalu so k sodelovanju povabili še tolkalista in bobnarja Blaža Celarca ter saksofonistko Tjašo Perigoj.


Več videev ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo