Aktualno
link
Po spletu je zaokrožil videoposnetek psa, ki je ob prihodu svoje lastnice domov po dveh letih, od sreče omedlel. Video pa ima tudi slovenski pridih.
Iz sveta znanih
link
Polsestro Drew Barrymore našli mrtvo
2
30. julij 2014 ob 17:15 Polsestro igralke Drew Barrymore, Jessico, so našli mrtvo v avtomobilu le nekaj dni pred njenim 48. rojstnim dnem. Uradni vzrok smrti še ni znan.
Več novic ...
Zanimivosti
link
Foto: V muhastem poletju na Dolenjskem zorijo banane
26
29. julij 2014 ob 14:50 Pri Venetovih v vasici Žvabovo, nedaleč od Šentjerneja, so se letos razveselili nenavadnega pridelka: njihova bananina palma bo bogato obrodila.
Več novic ...
Avtomobilizem
link
Discovery sport s tretjo vrsto sedežev
29. julij 2014 ob 21:50 Land Rover je z zanimivo kamuflažo testnih vozil še pred uradno predstavitvijo izdal, kaj se skriva v novincu, ki bo na trg pripeljal prihodnje leto.
Več novic ...
Družabna kronika
link
Zoran Dragić skočil v zakonski jarem
13
28. julij 2014 ob 17:54 Košarkar Zoran Dragić je sledil zgledu svojega starejšega brata Gorana, ki se je poročil pred slabim letom, in obljubil večno zvestobo svoji partnerici Svetlani.
Več novic ...
Glasba
Moda
link
Foto: Zapeljive Kolumbijke na modni brvi zagotovilo za dobro obiskanost
15
27. julij 2014 ob 17:16 V Medellinu se je sklenil najpomembnejši modni dogodek v Kolumbiji, imenovan Colombiamoda, ki je znan kot eden najbolj vročih modnih dogodkov na svetu.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Solata s kalčki in papriko
29. julij 2014 ob 10:46 Sestavine: 40 dag sojinih kalčkov, 20 dag mlade čebulice, velika rdeča paprika, 4 žlice svetle sojine omake, pol žličke sladkorja, 2 žlici kisa, žlica sezamovega olja. Kalčke oplaknemo in osušimo.
Več novic ...
Časovni stroj
link
Video: 20 let od smrti ikone grungea Kurta Cobaina
60
5. april 2014 ob 06:32 Billie Joe Armstrong pravi, da je bil prvi mož Nirvane za njegovo generacijo ikona, kot sta bila Lennon in McCartney za njuno. Beck mu je še vedno hvaležen, ker je svet prisluhnil alternativni sceni.
Več novic ...
Šala dneva
ROJSTNI DAN
Žena na zabavi reče možu:
  • Dragi, ali lahko pohitiš s pomivanjem posode?
  • Zakaj pa? Vpraša mož.
  • Gostje bi radi trčili s tabo za rojstni dan ...

V RESTAVRACIJI
V restavraciji gost reče natakarju:
  • Natakar, ta zrezek smrdi! Natakar vljudno:
  • Vam vključim ventilator?
Arhiv ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Kam se boste odpravili na poletni dopust?

Na morje.
V toplice.
V gore.
Na potovanje.
Dopust je že mimo.
Nikamor.
Arhiv
Video dneva
Pes, ki omedli od sreče

Po spletu je zaokrožil videoposnetek psa, ki je ob prihodu svoje lastnice domov po dveh letih, od sreče omedlel. Video pa ima tudi slovenski pridih.


Več videev ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo