Aktualno
link
Američan Timothy Sullivan je v četrtek obljubil večno zvestobo v revščini ali bogastvu svoji izbranki Tanyi. Naslednji dan pa je par postal bogatejši za dobrih 3,5 milijona evrov.
Več zabavnih novic
Iz sveta znanih
link
Antonio Banderas bo postal modni oblikovalec
3
30. avgust 2015 ob 10:36 Španski igralec Antonio Banderas si že dolgo želi postati modni oblikovalec in zdaj je korak bližje svojim sanjam - vpisal se je na prestižno londonsko šolo za modno oblikovanje.
Več novic ...
Zanimivosti
link
Hollywoodska ogrožena vrsta: paparacinja
5
29. avgust 2015 ob 16:07 Los Angeles, središče slavnih in bogatih ... in številnih paparacev. Med njimi prednjačijo moški, a med njimi so tudi ženske. Le da so te v manjšini.
Več novic ...
Avtomobilnost
link
Mercedes razreda V s paketom AMG
3
30. avgust 2015 ob 08:18 Mercedes bo svoj veliki enoprostorec ponudil tudi s paketom AMG, ki poleg športnega paketa zunanjih in notranjih dodatkov prinaša še nekatere tehnične spremembe.
Več novic ...
Družabna kronika
link
Komedija pod zvezdami - za začetek šov Saša Hribarja
27. avgust 2015 ob 13:37 Festival smeha, ljubezni in dobre družbe Komedija pod zvezdami že 9. leto vabi na Ljubljanski grad. Festival bo odprl Sašo Hribar s svojim šovom.
Več novic ...
Glasba
link
Jeseni se vrača Adele
3
30. avgust 2015 ob 09:35 Dolgo pričakovan tretji album britanske pevke Adele Adkins, ki je svet osvojila leta 2011, bo izšel novembra.
Več novic ...
Moda
link
Foto: Modna revija v kranjskih podzemnih rovih
29. avgust 2015 ob 16:49 Kranjski modni oblikovalki Tina Hribernik in Barbara Drmota sta na delu 1.300 metrov dolgih rovov predstavili kreacije, narejene pretežno iz industrijske konoplje.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Ajdova granola z brusnicami
2
30. avgust 2015 ob 11:42 Suhe sestavine: 200 ml mandljevih lističev, 400 ml ovsenih kosmičev, 100 ml kokosovega sladkorja, 1/2 jedilne žlice cimeta, 1 čajna žlička soli in 1/2 čajne žličke vanilije v prahu.
Več novic ...
Časovni stroj
link
Nekdanji kitarist skupine Guns N' Roses srečal abrahama
20
23. julij 2015 ob 15:31 Slash, eden najboljših kitaristov vseh časov, je dopolnil 50 let. Ob svojem rojstnem dnevu je znova zatrdil, da so govorice o ponovni združitvi Guns N' Roses brez vsakršne osnove.
Več novic ...
Šala dneva
OČETOV SIN
Sin gledališkega igralca je padel na izpitu. Očetu je poslal telegram: Žirija navdušena. stop. Zahtevajo ponovitev. stop.

OBOŽEVANJE
  • Si še v zvezi s Tinetom?
  • Še.
  • Kaj na njem pa ti je tako všeč?
  • Njegov dober okus.
Arhiv ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Kaj menite o lepotnih operacijah?

Nič nimam proti, vendar se sam/-a nikoli ne bi odločil/-a za to (zgolj iz kozmetičnih razlogov).
Menim, da bi morali lepotne operacije prepovedati.
Kdor se odloči za lepotno operacijo, je to njegova odločitev.
Podpiram in sem se/se bom tudi sam/-a odločil/-a za lepotno operacijo.
Arhiv

Ko želiš biti videti kot Katie Price...

Video dneva
2.000 ljudi prepevalo uspešnice Sex Pistols

Estonija je gostila malce drugačen pankovski festival: na njem so se združili pevci z irokezami in prepevali prearanžirane pankovske uspešnice v zboru.


Več videov ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo